slideOverlay
Voor elke woning een passend regenwatersysteem
dankzij de IRM-technologie van GEP
Bel vrijblijvend voor een afspraak

Telefoon België +32(0)89/238.008
Telefoon Nederland +31(0)183-610520

Flocell drainageplaten en buizen

multifunctionele drainageplaten met zeer hoge doorstroomcapaciteit en verkeersbelastbaar

De Flo-cell is s'werelds nummer 1 drainageplaat. Door de effectieve drainage eigenschappen en de hoge belastbaarheid is de Flocell wereldwijd het meest toegepast. De drainageplaat is driedimensionaal doorstroombaar en kan daardoor ideaal toegepast op grote dakoppervlakten met weinig afschot.

Flocell
De vierkante vakjes bevatten aan de binnenzijde holle ruimtes waar een deel van het regenwater in wordt vastgehouden. Dit creert een ideale vochtigheidsklimaat voor (dak)tuinen. Doordat de platen middels een kliksysteem aan elkaar verbonden kunnen worden is het zowel horizontaal als vertikaal zeer eenvoudig te bewerken. De 30 mm flocell is ideaal geschikt voor sportvelden, civiele werken, in- en extensieve daktuinen, parkeerdaken.

Flo-pipe
Drainagepijpen worden gebruikt om opgevangen regenwater te transporteren vanaf het drainage materiaal naar een gewenst afkoppelingspunt zoals een infiltratie box, een buffering systeem, een water recycling systeem of naar een goot of put. De drainagepijpen kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en zijn eenvoudig aan een systeem te koppelen door middel van een adapter.

Product specificaties • snel te plaatsen
• makkelijk uit te breiden dankzij uniek click-systeem
• bestand tegen hoge belasting
• voorkomt regen- en grondwater overlast

Artikelnummer 404141