U bevindt zich hier:
Beheer en Afvoer Afvalwater

Beheer en Afvoer Afvalwater:

Hulp nodig?
Gebruik de kennis van het GEP team

Stel hier je vraag

Pompputten

 • Pompschachten
  afvalwater-pompschacht

  Pompschacht 140 Liter

  GEP levert verschillende type pompschachten met prefab ingebouwde vuilwaterpomp(en). Volgens de technische norm EN3215 moet er als er zich in een gebouw of op een terrein lozingstoestellen of afvoerpunten bevinden die op een zodanig laag niveau liggen dat deze niet via vrij verval kunnen lozen, een pompinstallatie worden geplaatst. Het brede assortiment dompelpompen en de pompschachten van GEP bieden hier uitkomst. Wat techniek betreft is er bij GEP veel mogelijk, niet enkel qua verschillende mogelijkheden voor het type pomp en aantal pompen maar ook specifieke zaken als vlotters, hijskettingen, glijstangen en sensoren kunnen prefab worden ingebouwd. Op klantwens kan de persleiding ook voorzien worden van een terugslagklep of afsluiter. Kortom, veel maatwerk is mogelijk!

  Lees meer
  afvalwater-pompschachten

  Pompschacht 340 Liter

  Pompschachten van kunststof met prefab ingebouwde vuilwaterpomp(en) De kunststof pompschachten hebben een laag gewicht en zijn met een zaag inkortbaar zodat de totale hoogte zeer variabel en ter plaatse snel en eenvoudig aanpasbaar is. Bovendien zijn de aansluitingen ook op klantwens te realiseren. De aanvoer van het water naar de kunststof put of schacht bestaat uit een 110 mm manchet doorvoer. GEP kan die leveren met een speciale gatenzaag zodat de betreffende aansluiting ter plaatse gemaakt wordt. Dus de plaats en hoogte van de leidingen passen altijd !

  Lees meer
 • Pompputten Kunststof
  afvalwater-pompput2

  Pompput 1.000 Liter

  De pompputten voor afvalwater van kunststof zijn optioneel met enkele of dubbele pomp leverbaar. De kunststof pompputten van GEP kenmerken zich door flexibiliteit en plaatsingsgemak. De flexibiliteit geldt niet enkel voor de pompput zelf, maar ook voor de pompen, vlotters en sensoren die prefab ingebouwd kunnen worden door GEP. De pompputten zijn leverbaar in kunststof (PE). GEP kan de pompputten prefab voorgemonteerd aanleveren, dat wil zeggen dat de verschillende aansluitingen, eventueel op klantwens, voorgemonteerd zijn. Dat geldt zowel als enkele pomp maar ook als dubbel-pomps systeem. De pompen worden kant en klaar geleverd met vele toebehoren. Iedere afvalwaterpomp uit het GEP assortiment kan worden geplaatst in de pompputten. De pompputten kunnen uitgebreid worden met verschillende deksels en telescopische schachten. De pompput van GEP wordt dus prefab, aansluitklaar aangeleverd. De telescopische schachten en deksels van de GEP Varitanks tenslotte, maken een snelle en mooie afwerking ter plaatse zeer goed goed mogelijk.

  Lees meer
  afvalwater-pompput

  Pompput 2.200 Liter

  De kunststof pompput van 2.200 Liter Kunststof pompput kenmerkt zich door de zeer eenvoudige plaatsing! Verder kenmerkt de kunststof pompput van GEP kenmerken zich door flexibiliteit. Dat geldt voor zowel de pompput zelf, als ook voor de pompen, vlotters en sensoren die prefab door GEP ingebouwd kunnen worden. Maar het geldt zeker voor de telecopische opzetstukken en vele mogelijkheden van deksels. Alle deksels van de Varitanks passen namelijk op de pompputten. De kunststof pompput 2.200 heeft een volume van 2.200 liter.

  Lees meer
  afvalwater-pompput-pe

  Pompput PE Maatwerk

  Pompputten van kunststof kunnen ook op maat gemaakt worden, de maatwerk pompput. Volledig op klantwens te bouwen. Vooral qua hoogte zijn deze putten zeer flexibel, dat wil zeggen kan op iedere gewenste hoogte gemaakt worden. Standaard diameter is 80 cm maar ook dat kan op klantwens vergroot worden. De putten zijn grondwaterbestendig en alle aansluitingen kunnen qua diameter, plaats en hoogte op klantwens gemaakt worden. Uiteraard kunnen alle vuilwaterpompen en armaturen zoals balkeerkleppen en glijstangen prefab voorgemonteerd worden. Op de technische tekening kunnen alle gewenste aansluitingen en afmetingen aangegeven worden zodat GEP de productie op maat kan uitvoeren.

  Lees meer
  afvalwater-kelderput

  Kelderput PE

  De pompputten kunnen ook als kelderput geleverd worden, voorzien van een flens om in het beton te storten. De kunststof pompputten met betonflens van GEP kenmerken zich door flexibiliteit en plaatsingsgemak. Zo kan GEP speciale instortflenzen op de schachten lassen zodat het geheel in het beton gestort kan worden. Een speciaal geurdicht deksel maakt de pompput tenslotte geschikt om het binnenshuis of in een parkeergarage te plaatsen. Deze pompschachten met betonfles kunnen prefab gebouwd worden met verschillende vuilwaterpompen.

  Lees meer
 • Pompputten Beton
  afvalwater-pompput-beton

  Pompput Beton

  De betonnen pompputten van GEP kenmerken zich door flexibiliteit en plaatsingsgemak. De type-aanduiding “Easy” zegt wat dat betreft genoeg. Dat geldt voor zowel de put zelf, als ook voor de pompen, vlotters en sensoren die prefab ingebouwd kunnen worden door GEP. GEP kan de betonnen pompputten prefab aanleveren, dat wil zeggen dat de verschillende aansluitingen, eventueel op klantwens, voorgemonteerd zijn. Dat geldt zowel als enkele pomp maar ook als dubbel-pomps systeem. De pompen worden kant en klaar geleverd met vele toebehoren. Iedere afvalwaterpomp uit het GEP assortiment kan worden geplaatst in de betonnen pompputten. De pompputten kunnen uitgebreid worden met verschillende deksels en telescopische schachten. De pompput van beton wordt dus prefab, aansluitklaar aangeleverd. De telescopische schachten en deksels van de GEP Varitanks tenslotte, maken een snelle en mooie afwerking ter plaatse zeer goed goed mogelijk.

  Lees meer