U bevindt zich hier:
  • Systemen
  • Regenwater

Systemen:

Hulp nodig?
Gebruik de kennis van het GEP team

Stel hier je vraag

De voordelen van het gebruik van regenwater

Regenwatersysteem
GEP Regenwater is de specialist in het op maat maken van een regenwatersysteem. Regenwatersystemen zijn voor vrijwel iedereen in te zetten. Wist u namelijk dat 57% van uw drinkwater wordt gebruikt voor toepassingen als de toiletspoeling, de wasmachine of voor de tuin? Deze 57% van uw drinkwatergebruik kunt u vervangen door gefilterd regenwater. Met een IRM™- Regenwatersysteem van GEP wordt het water gefilterd en kan het veilig hergebruikt worden voor zowel toiletspoeling als de tuin en de wasmachine.

Waarom regenwatersystemen?
Wist u dat u 57% van uw drinkwater gebruikt voor toepassingen zoals de toiletspoeling, het wasmachine of voor de tuin? Deze 57% van uw drinkwaterverbruik kunt u vervangen door gefilterd regenwater. U kunt gefilterd regenwater gebruiken voor de wasmachine, de tuin en om het toilet te spoelen. Met een IRM™- Regenwatersysteem van GEP kan dit op een veilige en betrouwbare manier. Regenwater bevat geen kalk en is daardoor zelfs beter geschikt voor uw was dan drinkwater. Het regenwater wordt middels het regenwatersysteem opgevangen, gefilterd en vervolgens teruggepompt naar de verbruikspunten binnen het perceel.

Hiernaast zijn er al veel gemeenten die hun burgers, bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam, die via de hemelwaterverordening Amsterdam, verplichten het regenwater niet meer in het riool te lozen. Middels een regenwatersysteem kunt u dus uw regenwater hergebruiken en tegelijkertijd wordt het riool niet meer belast door het regenwater. Zie deze video voor een goed beeld van een regenwatersysteem. Ontdek hieronder de verschillende opties.

  • Verminder uw waterverbruik dankzij regenwater
  • Verleng de levensduur van uw huishoudtoestellen met regenwater
  • G

Vrijblijvend advies over uw regenwatersysteem

Vrijblijvend advies over uw regenwatersysteem
GEP Regenwater voorziet u graag vrijblijvend van advies over de aanleg van uw regenwatersysteem. Als specialist in dergelijke systemen kunnen wij een installatie op maat ontwerpen. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!Inmiddels heeft GEP ook een nieuwe website waar veel meer producten zijn voor het gebruik van regenwater, zie: www.gepwater.com

regenwaterpompen

Regenwaterpompen

Pompen voor regenwater en IRM-Regenwaterpompen,

Bekijk producten
regenwaterfilters

Regenwaterfilters

Regenwaterfilters voor woningbouw en utiliteitsbouw,

Bekijk producten
regenwatertanks

Regenwatertanks

Tanks en putten voor regenwater, regenwaterputten, regenwatertanks en waterzakken,

Bekijk producten
afkoppelen

Regenwater Afkoppelen

Infiltratie boxen, drainageplaten en filters voor afkoppelen van regenwater,

Bekijk producten